Kwaliteit

NBEC

Stichting Westerhout Zorg is  lid van de NBEC voor Kwaliteit in Kleinschalige Zorg. De NBEC is een overkoepelend verband van zelfstandige zorgondernemers, die zich onderscheiden in de zorgmarkt door de professionele onafhankelijke wijze waarop zij, dichtbij de cliënt, hun diensten aanbieden. Ze gaan uit van uw belangen en uw keuzevrijheid staat voorop. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de streefwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.

Stichting Westerhout Zorg is ISO-gecertificeerd lid van de NBEC door het koepelcertificaat van de NBEC. 

Meer informatie over de NBEC kunt u vinden op www.NBEC.nl

Klachtenprocedure                                                                                                                  De Westerhout streeft ernaar haar kwaliteit in zorg zo hoog mogelijk te maken en te houden. We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u onverhoopt vinden, dat iemand van ons u onjuist heeft bejegend of wij zijn in onze zorg-/dienstverlening tekort geschoten, dan willen wij dat graag van u horen. U kunt dan contact opnemen met Ted Alferink (telefoon 06 20 40 96 87  of via email info@dewesterhout.nl). Mochten de problemen niet opgelost kunnen worden, kunnen wij of u als ouders / verzorgers contact opnemen met een onafhankelijke klachtencommissie. In het kader van de Wkkgz, Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg, is De Westerhout aangesloten bij KPZ, Klachten Portaal Zorg in Enkhuizen (www.klachtenportaalzorg.nl onder vermelding van klantnummer 3074).

Vertrouwenspersoon                                                                                                               De bewoners/cliënten kunnen desgewenst contact opnemen met een (eveneens) onafhankelijke cliëntvertrouwenspersoon via het NBEC. Ook is voor onze bewoners/cliënten de medezeggenschap geregeld en vinden conform de eisen van het keurmerk op gezette tijden cliënttevredenheidsonderzoeken plaats. Nadere informatie hierover kunt u vinden via deze link:

Informatiefolder NBEC Vertrouwenspersonen